Guztavo kazen

Welkom bij Guztavo

In april 2021 openden de deuren van onze Deli Traiteur & Foodmarket Guztavo, het jongste broertje van restaurant Guzto te Aartselaar.

Kom binnen en je krijgt een instant vakantiegevoel! Beloofd! Onze focus ligt vooral op Italië, maar ook de belangrijkste smaakmakers uit Spanje zijn goed vertegenwoordigd.

Bovendien staan we ook altijd open voor jullie suggesties. Missen we nog één van jullie favorieten, laat het ons dan zeker weten.
Waar je al zeker voor terecht kan bij ons, is een ruim assortiment aan smaakvolle gerechten om mee te nemen, gemaakt met de beste ingrediënten en vervaardigd met onze welbekende passie, smaak en zuiderse flair. Zo kan je thuis of eender waar, altijd lekker genieten zonder keukenstress.

Guztavo wijnen
Guztavo - Geschenken

Heerlijke delicatessen, authentieke kruidenierswaren, wijnen, kazen, charcuterie en brood maken het rijkelijk aanbod compleet. 

En dan zijn er nog onze culinaire geschenken en cadeaumanden. Gegarandeerd succes bij elke gelegenheid!
Deze zijn trouwens ook een absolute aanrader als relatie -of bedrijfsgeschenken! Ons team bespreekt graag met je bedrijf de mogelijkheden.

We verwelkomen je graag in Guztavo in het centrum van Wilrijk, Kern 38. Tot binnenkort!

Mis nooit je favoriete gerecht!

Onze Deli wordt dagelijks vers voorzien van 3 soorten lasagne en een fijne selectie van pasta’s en gerechten afgewerkt met afwisselend veggie, vlees of vis.

Op bestelling kan je echter het volledige Guztavo aanbod verkrijgen, wat bestaat uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten, kaasschotels, tapas, desserten, … Een keuze maken, wordt bijzonder moeilijk! Geloof ons maar! Ga vooral ook vlug eens kijken in onze webshop.

Om je bestelling te plaatsen kan je gezellig terecht in de Deli zelf, maar ook online bestellen is mogelijk. Ons team zorgt ervoor dat al het gekozen lekkers voor je klaar staat op het afgesproken tijdstip en zo loop jij nooit je favoriete gerecht mis!

Ook voor grotere aangelegenheden, zoals feesten of bedrijfsevents is Guztavo je ideale partner bij het voorzien van heerlijke catering.
Contacteer ons voor een gepersonaliseerd voorstel. Mensen uitnodigen of feestvieren was nog nooit zo makkelijk!

De keuze van Guztavo

Wat anderen over Guztavo denken …

Guztavo is een top winkel.
De verkoopster is zeer vriendelijk en geeft goede uitleg.
Het brood en de snoepjes zijn fantastisch.
Groot aanbod van Italiaanse specialiteiten.

— Ilse A.

Bij Guztavo vind je een uitgebreid assortiment van heerlijke kwaliteitsvolle producten. Kazen, wijnen, traiteurgerechten, pasta’s. Dit allemaal met de juiste prijs-kwaliteitverhouding én ook altijd zeer vriendelijk personeel. Een absolute aanrader!

— Saro F.

De geuren & kleuren brengen je naar la bella Italia. Genoten hebben onze smaakpapillen, alsook het gemak om niet eindeloos boven de kookpotten te staan roeren. Aanrader is de ossobuco en daarvoor rijden we graag even om.

— Philip V.

Ben je in de buurt van Wilrijk? Stap dan zeker is binnen bij GUZTAVO zoals ik voorbije zaterdag deed. Ik was alvast super aangenaam verrast van het rijkelijk aanbod smaakvolle traiteurgerechten, heerlijke delicatessen, wijnen, kazen, charcuterie en brood.

— Reginald B.

Mooie selectie aan wijnen (niet enkel Italiaans) en Italiaanse delicatessen die je niet in de supermarkt kan vinden zoals speciale pasta’s, kazen,…

— Tom D.
Vorige testimonial Volgende testimonial

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Shopping cart0
    There are no products in the cart!
    Continue shopping
    0